تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

گفتگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان

رئیس‌جمهور، جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در مسجدالاقصی و علیه مردم فلسطین و لبنان را مورد اشاره قرار داد و بر ضرورت همگرایی کشور‌های اسلامی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 07
کد خبر: ۱۷۸۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز جمعه در تماس تلفنی با سردار بردی محمداف، رئیس‌جمهور ترکمنستان، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان، جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در مسجدالاقصی و علیه مردم فلسطین و لبنان را مورد اشاره قرار داد و بر ضرورت همگرایی کشورهای اسلامی تأکید کرد.

ضرورت تداوم گسترش روابط دوجانبه ایران و ترکمنستان از دیگر محورهای سخنان رئیسی در این گفت‌وگوی تلفنی بود.

«سردار بردی محمداف» رئیس‌جمهور ترکمنستان نیز در این تماس تلفنی ضمن تبریک متقابل ماه مبارک رمضان و ابراز خرسندی از تقویت روابط تهران - عشق‌آباد در حوزه‌های مختلف اقتصادی و سیاسی تأکید کرد: ترکمنستان مصمم به توسعه روابط در همه عرصه‌ها با جمهوری اسلامی ایران و در راستای تأمین منافع دو ملت است.

به گزارش خبرگزاری فارس، نیروهای رژیم صهیونیستی، شامگاه چهارشنبه ۱۶ فروردین،‌ به نمازگزاران و فلسطینیان معتکف در مسجد الاقصی حمله کردند.

نظامیان رژیم اشغالگر قدس، در این اقدام جنایتکارانه ابتدا شیشه‌های مسجد القبلی را شکستند و پیش از ورود به مسجد، بمب‌های صوتی پرتاب کردند.

براساس اعلام هلال احمر فلسطین، در پی حمله نظامیان صهیونیست به مسجد القبلی، ده‌ها فلسطینی مجروح شدند.

حساب انگلیسی‌زبان «شبکه خبری قدس» نیز در توییتر با انتشار تصاویری نوشت که نیروهای صهیونیستی به طرزی بی‌رحمانه به نمازگزاران فلسطینی که در حال عبادت در ماه رمضان بودند، حمله کردند و به سمت آن‌ها گاز اشک‌آور و بمب صوتی شلیک کردند و با توسل به زور، مصلای القبلی را از نمازگزاران فلسطینی تخلیه کردند.

همچنین جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از بامداد جمعه حملات خود به نوار غزه را آغاز کردند.
در همین راستا شبکه خبری الجزیره نیز گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در اولین حملات خود یک پایگاه وابسته به مقاومت فلسطین در نوار غزه را هدف قرار دادند.

گروه‌های مقاومت در غزه اعلام کردند که موشک زمین به هوا به سوی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در آسمان غزه شلیک کرده‌اند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار